פיקנטי טונה בגריל עם סלסה גן
פיקנטי טונה בגריל עם גינה Salsan הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מנטה, בזיליקום, צ'ילי jalapeño, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פיקנטי טונה בגריל עם סלסה גן, עוף בגריל וסלסה גן, ו צדפות על חצי הקליפה עם סלסה בגריל גינה.
הוראות
שום צלוי jalapeos במחבת קטנה, יבשה מעל חום בינוני, מפנה מדי פעם, עד רך (שניהם ישחירו כתמים), 5 עד 10 דקות עבור jalapeos, 15 דקות עבור שום. מגניב, ואז לקלף שום. מחית שום, jalapeos, מיץ לימון ומלח 1/2 כפית בבלנדר עד חלקה. סקופ 1/2 כוס מחית לתוך צלחת זכוכית 13" x 9".
מניחים דגים על מחית, מרפרף פעם אחת כדי מעיל שני הצדדים. צלחת כיסוי; להכניס למקרר 10 עד 20 דקות כדי להשרות.
מעבירים את שאריות המחית לקערה אחרת לסלסה.
מערבבים עגבניות. יש לשטוף את הבצל במסננת קטנה מתחת למים קרים; לנקז.
מוסיפים לתערובת עגבניות. מערבבים בכוסברה, מנטה ובזיליקום. העונה עם הנותרים 1/2 כפית מלח. מעיל גריל עם ספריי בישול; חום בינוני גבוה (כ 375).
הסר דגים מן המרינדה; מקום על גריל. מכסה גריל ומבשל 3 דקות. לחשוף, להעיף דגים, לכסות שוב ומבשלים עד הדג נעשה, על 2 דקות יותר עבור בינוני-נדיר.
להעביר דגים לצלחות; סלסה כפית על גבי.שום צלוי jalapeos במחבת קטנה, יבשה מעל חום בינוני, מפנה מדי פעם, עד רך (שניהם ישחירו כתמים), 5 עד 10 דקות עבור jalapeos, 15 דקות עבור שום. מגניב, ואז לקלף שום. מחית שום, jalapeos, מיץ לימון ומלח 1/2 כפית בבלנדר עד חלקה. סקופ 1/2 כוס מחית לתוך צלחת זכוכית 13" x 9".
מניחים דגים על מחית, מרפרף פעם אחת כדי מעיל שני הצדדים. צלחת כיסוי; להכניס למקרר 10 עד 20 דקות כדי להשרות.
מעבירים את שאריות המחית לקערה אחרת לסלסה.
מערבבים עגבניות. יש לשטוף את הבצל במסננת קטנה מתחת למים קרים; לנקז.
מוסיפים לתערובת עגבניות. מערבבים בכוסברה, מנטה ובזיליקום. העונה עם הנותרים 1/2 כפית מלח. מעיל גריל עם ספריי בישול; חום בינוני גבוה (כ 375).
הסר דגים מן המרינדה; מקום על גריל. מכסה גריל ומבשל 3 דקות. לחשוף, להעיף דגים, לכסות שוב ומבשלים עד הדג נעשה, על 2 דקות יותר עבור בינוני-נדיר.
להעביר דגים לצלחות; סלסה כפית על גבי.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ריימונד R אוסף מרלו. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Raymond Collection Merlot]()
Raymond Collection Merlot
המרלו ממלא את הפה בטעמי דובדבן, פטל ושזיף חלקים יחד עם רמזים של אדמה ותבלינים בגימור וניל קלוי. בעל גוף מלא, אך נגיש, עם איזון טוב של חומצה וטאנינים. הצמד עם כל דבר מ סלמון בגריל, בשר חזיר tenderloin, עוף ברביקיו וצלעות לקארי אדום תאילנדי או טג ' ין מרוקאי.