פירה איטלקי
גשו לסופר וקנו אורגנו, תפוחי אדמה, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . עם כפית ציון של 98% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו פירה עם פונטינן ופטרוזיליה איטלקית, בשר איטלקי ללא גלוטן עם פירה, ו פירה מיושן - להפוך את הבית עשה פירה בבית, קל לעשות זאת עם זה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים. להחזיר את תפוחי האדמה סחוטים לסיר.
יוצקים את מרק הירקות, טימין, רוזמרין, אורגנו, בזיליקום, אבקת בצל, פטרוזיליה, מרווה ושום על תפוחי אדמה; מחית עם מחית תפוחי אדמה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.