פירה אפוי
פירה אפוי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. מתכון זה מכין 8 מנות עם 581 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם בייקון, מלח כשר, פירורי לחם מלחם וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פירה אפוי, פירה אפוי, ו פירה אפוי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים את הבייקון עד שהוא פריך.
הסר את כל כף השומן מלבד 1 מהמחבת.
מניחים את פרוסות הלחם במעבד מזון ודופק עד שנוצרים פירורים גסים. שמור 1 כוס פירורי לחם למתכון עגול 2, עוגות תפוחי אדמה מטוגנות.
מוסיפים למחבת את יתרת פירורי הלחם ומבשלים עד שהם קלויים קלות, כ -5 דקות. הניחו בצד
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מרססים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בתרסיס טפלון.
בסיר קטן על אש נמוכה מחממים את החלב והחמאה.
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול, מכסים במים קרים, מוסיפים קמצוץ נדיב של מלח ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים עד שהם רכים והם מתפוררים כאשר לוחצים עליהם במזלג, 15 עד 20 דקות. כאשר תפוחי האדמה מבושלים, מרוקנים אותם היטב, מחזירים אותם לסיר ומועכים אותם.
מערבבים לאט את תערובת החלב והחמאה החמה עד להטמעה.
מערבבים פנימה את הגבינה המגורדת וגבינת השמנת. אל תערבבו יתר על המידה או שתפוחי האדמה יהפכו לגומי. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. (שמור 2 כוסות פירה למתכון עגול 2).
מכניסים את תפוחי האדמה לתבנית האפייה המוכנה, מפוררים את הבייקון מלמעלה ומפזרים באופן שווה את פירורי הלחם.
אופים עד לחימום וחום זהוב מעל, 25 עד 30 דקות.