פירה עם פטריות מוקפצות
פירה עם פטריות מוקפצות עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 11 גרם חלבון , 22 גרם שומן , ובסך הכל 395 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמנת, יין לבן, פטריות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג ההודיה . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 39% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: פירה עם כרישה מוקפצת ,פירה תפוחי אדמה של ניף עם כרישה מוקפצת , ותפוחי אדמה אפויים עם פטריות ויוגורט מוקפצות .
הוראות
בסיר ממיסים 1/2 מקל (4 כפות) חמאה ומקפיצים פטריות, בצל, עירית ושום.
מוסיפים יין ומבשלים כ-15 דקות. בסיר מרתיחים תפוחי אדמה עד שהם מוכנים; לנקז. מועכים תפוחי אדמה ומוסיפים את 1/2 החמאה המקל הנותר, מלח, פלפל, שמנת חמוצה וחלב חם למרקם הרצוי.
מערבבים את כל החומרים ומקציפים עד לקבלת מרקם סמיך וקרמי.