קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

פירה עם שאלוט פריכים

פירה עם שאלוט פריכים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פירה עם שאלוט פריכים. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמן canolan, שיני שום, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. נסו פירה צהוב לפת עם שאלוט פריך, דמה מחית תפוחי אדמה עם בצל פריך ובצלצלים, ו פירה של "יוניון סקוור קפה" עם שאלוט פריכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, לכסות את תפוחי האדמה לרבעים שיני שום עם מים קרים ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג עם מזלג, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, במחבת בינונית, לחמם את שמן קנולה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את שאלוט בשכבה אחת ומבשלים על חום מתון, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם זהובים, על 15 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את בצלצלי נייר מגבות כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים את תפוחי האדמה ושום במסננת, מנערים את המים העודפים.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את חצי-חצי וחמאה לסיר וחום עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר מהחום. לחץ על תפוחי אדמה ושום דרך ricer לתוך הסיר ומתבלים עם מלח. מערבבים ומבשלים על חום מתון עד חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
7
מעבירים את הפירה לקערה. ממש לפני ההגשה, מפזרים את הצליתות במלח ומקשטים את תפוחי האדמה בצלצלי שאלוט.
מרכיבים שתצטרך