אם יש לך על 1 שעה ו 15 דקות כדי לבלות במטבח, פירה של אמא א-לה קינג עשוי להיות מרהיב ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 1050 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 68 גרם שומן למנה. מתכון זה אהוב על 63 אוכלים וטבחים. אם יש לכם חזרת, אבקת שום, פלפל גרוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח מדהים מדהים ציון של 84%. פירה של אמא, פירה של אמא, ו פירה של אמא דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מוסיפים לסיר גדול את תפוחי האדמה, שורש הסלרי וכף 1 מלח ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהם רכים במזלג, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
תפוח אדמה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מסננים את תפוחי האדמה ושורש הסלרי.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
תפוח אדמה
4
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
5
מקציפים יחד את גבינת השמנת והחמאה המרוככת בקערה גדולה עם מערבל ידני במהירות בינונית עד לקבלת תערובת אחידה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
6
מוסיפים את תפוחי האדמה החמים ושורש הסלרי לאט, לסירוגין עם חצי וחצי. מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
Celeriac
תפוח אדמה
7
מפזרים מלח ומערבבים פנימה את חזרת, אבקת השום והפלפל הלבן.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
פלפל לבן
חזרת
מלח
8
יוצקים את תערובת תפוחי האדמה לתבנית האפייה המוכנה.