קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

פירוגי פטריות בר

פירוגי פטריות בר
Pierogies פטריות בר הוא צמחוני מתאבנים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 231 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לך חמאה, פטריות קרמיני, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פטריות-Pierogies תפוח, סלט פראי עלייך: סלט פטריות בר עם טימין ולב של רומיין, ו מטבל פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים מים רותחים על פורצ ' יני בקערה קטנה ומשרים עד שהתרככו,10 עד 20 דקות. הרם פורצ ' יני מחוץ למים, לסחוט נוזל עודף בחזרה לקערה, ולשטוף היטב כדי להסיר כל חצץ.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים השריית נוזל דרך מסננת נייר-מגבת מרופדת לתוך קערה ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
דק קוצצים בצל ושום במעבד מזון, ולאחר מכן להוסיף קרמיני פורצ ' יני ודופק עד קצוץ דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מחממים חמאה במחבת מעל חום מתון עד שהקצף שוכך, ואז מבשלים תערובת פטריות, ערבוב לעתים קרובות, עד שהפטריות יבשות ו-1 גוון כהה יותר, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הוסף שמורות השריית נוזל ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת היא עבה, יבש, ומתחיל חום, על 15 דקות (יהיה על מילוי כוס 1). מערבבים פטרוזיליה ומלח ופלפל לפי הטעם. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1
חצי בצק ולגלגל את פיסת 1 על משטח מקומח קלות לסיבוב 15 אינץ', שמירה על הבצק הנותר עטוף.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
חותכים את סיבובים (על 2
3
עם חותך משוריין. שים 1 כפית מילוי במרכז כל סיבוב. עבודה עם 1 עגול בכל פעם, להרטיב את הקצוות עם מים לקפל במחצית כדי ליצור חצי ירח, צובט הקצוות יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
להעביר pierogies כפי התאספו מגבת מטבח מאובקת קמח. חזור עם סיבובים שנותרו, ואז לעשות יותר pierogies עם בצק שנותר ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1
מבשלים בצל בחמאה במחבת כבדה גדולה על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, כ -30 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מבשלים פירוגי בסיר גדול של מים רותחים מומלחים קלות עד למכרז, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
העברה עם כפית מחוררת למחבת עם בצל. לזרוק בעדינות מעיל לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
* מילוי יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.* Pierogies מלא יכול להיות קפוא 1 חודש. להקפיא על מגש עד המשרד, על 2 שעות, ואז להקפיא שקיות פלסטיק sealable. להפשיר לפני הבישול.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2