פירורי שוקולד-תות
המתכון שוקולד-תות הקרמבל מוכן בסביבות 1 שעה ו -30 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. יש קינוח זה 342 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך חמאה, תותים בסירופ, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-78 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 21%. מתכונים דומים: פירורי שוקולד-תות, תות קרמבל, ו עוגת תות קרמבל.
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). במחבת ungreased 13x9 אינץ', לשפוך מילוי עוגה ותותים; מערבבים בעדינות לערבב.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה וחמאה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד מתפורר, על 1 עד 2 דקות. להתפורר מעל תערובת פירות.
אופים 40 עד 45 דקות או עד מבעבע בקצוות העליון מוגדר. מגניב לפחות 30 דקות.
מגישים חם עם גלידה. החנות מכוסה באופן רופף.