קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

פירורי תפוחים חבושים עם סירופ חבושים

פירורי תפוחים חבושים עם סירופ חבושים
שטרודל תפוחים חבושים עם סירופ חבושים עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לכם קמח לחם, שקדים חתוכים, קינס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 17%. נסו פירורי תפוחים חבושים עם סירופ חבושים, חבושים שלוקים בסירופ הל, ו פאי חבושים תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים חבושים עם סירופ פירות כוכב שמורים בסיר כבד 3 ליטר ומביאים לרתיחה, ערבוב עד שהסוכר מומס. גרדו זרעים מפולי וניל לתערובת, ולאחר מכן הוסיפו תרמיל ורצועת גרידה. להפחית חום ומבשלים, מכוסה חלקית, עד חבושים הוא מאוד רך ומתחיל להפוך ורדרד, 50 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
חבושיםחבושים
פירותפירות
זרעיםזרעים
סוכרסוכר
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
בעוד חבושים הוא רותח, לשים מתלה תנור במצב באמצע לחמם תנור עד 400 ° F.
מרכיבים שתצטרך
חבושיםחבושים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בינתיים, לזרוק תפוחים עם חמאה, גרידה דק, מלח, ו 1/4 כוס סוכר בתבנית אפייה רדודה גדולה עד מצופה היטב, מתפשט בשכבה אפילו. צולים, ערבוב מדי פעם, עד תפוחים הם מאוד רך וכל נוזל שהם משחררים הוא התאדה, 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחתפוח
חמאהחמאה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
יוצקים תערובת חבושים לתוך מסננת גדולה להגדיר מעל קערה, להשליך תרמיל גרידה, סירופ מילואים. אם סירופ מודד יותר מ 1 כוס, לחזור סיר ומרתיחים עד מופחת כ 1 כוס; אם פחות, להוסיף מספיק מים בסך הכל 1 כוס. סירופ מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חבושיםחבושים
סירופסירופ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
קערהקערה
5
מערבבים יחד חבושים ודובדבנים בקערה גדולה. מקפלים תפוחים קלויים ומיץ לימון לתערובת חבושים וקריר לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
דובדבניםדובדבנים
תפוחתפוח
חבושיםחבושים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
לחם Pulse בבלנדר או מעבד מזון לפירורים עדינים, ולאחר מכן להוסיף אגוזים הנותרים 1/4 כוס סוכר ודופק רק עד אגוזים קצוצים דק. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
סוכרסוכר
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
1
מערבבים יחד קמח לחם, סוכר מגורען, ומלח בקערה של מיקסר, ולאחר מכן להפוך באר במרכז ולהוסיף חלמון, מים פושרים, ו 2 כפות חמאה מומסת. לנצח במהירות בינונית עד הבצק הופך משיי ואלסטי, ולאחר מכן יוצר כדור דביק רך שמגיע מהצד של הקערה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
קמח לחםקמח לחם
חמאהחמאה
בצקבצק
מיםמים
מלחמלח
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
2
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות וליצור כדור. מברשת קלה עם קצת חמאה מומסת, ואז לכסות עם קערה הפוכה מחוממת (לשטוף קערה עם מים חמים כדי חם ויבש) ולתת לעמוד 1 עד 1 1/4 שעות כדי לתת לגלוטן להירגע ולעשות מתיחה קלה יותר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 191°. קו גיליון אפייה גדול (17 על ידי 13 אינץ') עם נייר קלף. בחדר ללא טיוטה, לכסות שולחן עבודה עם גיליון, ואז לשפשף כל המטרה קמח לתוך גיליון בכל רחבי, למעט overhang.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
שים בצק במרכז השולחן ולמתוח אותו לתוך סיבוב 12 אינץ ' עם האצבעות. באמצעות גב כפות ידיים מקורנות (להסיר את כל הטבעות, הצמידים והשעונים), להגיע מתחת לבצק ולהתחיל בעדינות מתיחה ודילול בצק ממרכז לקצוות, נע סביב השולחן כפי שאתה עובד לסירוגין מתיחה ודליל קצוות עבים מעט. בהדרגה למתוח נייר בצק דק לתוך לפחות ריבוע 36 אינץ ' (ריבוע יהיה לתלות על קצה השולחן), לתת לו לנוח כמה דקות בכל פעם שהוא מתנגד מתיחה ומדי פעם מחזיר ידיים. (מתיחה עשויה להימשך זמן רב ככל 20 דקות; נסה לא לעשות חורים בבצק, אבל אם אתה עושה, לחתוך חתיכות מן overhang כדי לתקן אותם.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
3
תן לבצק לעמוד 5 דקות להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
1
בעדינות מברשת בצק עם 1/3 כוס חמאה מומסת ומפזרים באופן שווה עם תערובת שקדים שמורות. תל מילוי 2 (11-על ידי 3 אינץ') רצועות, מקצה לקצה, לאורך קצה הבצק הקרוב אליך, משאיר 3 אינץ'בין רצועות וגבול 4 אינץ' לאורך הצדדים וקצה הבצק הקרוב אליך.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
חמאהחמאה
בצקבצק
2
חותכים את הבצק מעל קצה השולחן עם מזמרה במטבח. מקפלים קצה הבצק הקרוב אליך מעל מילוי, ו, מחזיק גיליון במתינות, להשתמש בסדין כדי להפוך את הבצק רול מעל מילוי, ממך.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
3
מברשת שטרודל בכל רחבי עם הנותרים חמאה מומסת לחתוך 2 חתיכות דרך שטח בין תלוליות. באמצעות 2 מרית מתכת, בזהירות להעביר שטרודלים כדי אפייה גיליון, הסדרת אותם 4 אינץ ' זה מזה, ומפזרים 2 כפות ממתקים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
חמאהחמאה
סרגל אונדססרגל אונדס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מריתמרית
4
חותכים 3 או 4 פתחי קיטור כ 2 סנטימטרים זה מזה בחלק העליון של כל שטרודל ואופים עד הזהב, 40 עד 45 דקות. מגניב במשך 10 דקות על גיליון על מדף, ולאחר מכן בזהירות להעביר מתלה מגניב חם או טמפרטורת החדר, על 30 דקות. אבק באופן שווה עם הנותרים 2 כפות ממתקים סוכר. אם תרצה, בזהירות להעביר להבה מבער באופן שווה הלוך ושוב על סוכר עד הסוכר נמס caramelized.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
תנורתנור
5
חותכים שטרודל לחתיכות 2 אינץ ' רחב ומגישים עם גלידה שבבי פירות כוכב.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
צ ' יפסצ ' יפס
פירותפירות
6
טפטוף עם סירופ חבושים שמור.
מרכיבים שתצטרך
חבושיםחבושים
סירופסירופ
1
* כדי להפוך סירופ (אם לא עושה שבבי פירות כוכב), להביא 2 כוסות מים 2 כוסות סוכר לרתיחה בסיר כבד 3 ליטר, ערבוב עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן להוסיף חבוש ולהמשיך עם מתכון.* סירופ חבושים ומילוי (כולל תפוחים ודובדבנים) יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.* תערובת אגוז יכול להתבצע 2 ימים קדימה ונשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר.* מומלץ לאכול שטרודל באותו יום שהם עשויים אבל ניתן לעשות 1 יום קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר, מכוסה. לחמם בתנור שחומם מראש 177° 15 דקות.* שטרודל יכול להיות התאספו (אבל לא אפוי) וקפוא על גיליון אפייה, מכוסה היטב בנייר כסף, עד קפוא קשה, אז נשמר קפוא, עטוף קלף ולאחר מכן לסכל, 2 שבועות קדימה. הפשרה, חשופה, על תבנית אפייה לפחות 1 שעה לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבניםדובדבנים
תפוחתפוח
חבושיםחבושים
צ ' יפסצ ' יפס
פירותפירות
סוכרסוכר
סירופסירופ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת רוטבמחבת רוטב
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לחםקמח לחם170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'דובדבנים רכים יבשיםדובדבנים רכים יבשים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרממתקים סוכרממתקים סוכר1כף. חומץ ביין אדוםעוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעל קמח לכל מטרה לשפשוף לתוך בדעל קמח לכל מטרה לשפשוף לתוך בד907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תפוחים גאלה( 4 או 5), קלופים, cored, וחותכים לחתיכות 3/4 אינץתפוחים גאלה( 4 או 5), קלופים, cored, וחותכים לחתיכות 3/4 אינץ11 כף אורגנו מיובשקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים11 כף אורגנו מיובשמיץ לימון טרימיץ לימון טרי1אוראו ממולאים כפולים(4-by 1-אינץ') רצועת לימון טרי בתוספת מגורד דק(4-by 1-אינץ') רצועת לימון טרי בתוספת מגורד דק907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'quinces (4 או 5), קלופים, לרבעים, cored, לחתוך לחתיכות 3/4 אינץquinces (4 או 5), קלופים, לרבעים, cored, לחתוך לחתיכות 3/4 אינץ1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/2 כוס שברי שקדים, קלוי קלות1/2 כוס שברי שקדים, קלוי קלות20שרימפס וורידיםסירופ שמור מצ'יפס פירות כוכבסירופ שמור מצ'יפס פירות כוכב1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ102 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1/4 מקלות חמאה ללא מלח, נמס ומקורר מעט1/4 מקלות חמאה ללא מלח, נמס ומקורר מעט1שעועית וניל, חצוי לאורכושעועית וניל, חצוי לאורכו1רבע גלוןליווי: חנות-קנה גלידת וניל פרימיום; שבבי פירות כוכבליווי: חנות-קנה גלידת וניל פרימיום; שבבי פירות כוכב1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים פושריםמים פושרים1באט מומסלחם לבן מוצקלחם לבן מוצק