פירות ים בטעם לימון
פירות ים בטעם לימון-הרב עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 213 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תרד, מים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. מתכונים דומים: פסטה פירות ים עם רוטב עשבי תיבול לימון-זעפרן, מאכלי ים עם רוטב עשבי תיבול, ו פירות ים פריכים עם רוטב טבילת עשב.
הוראות
מחממים ווק או מחבת גדולה מעל חום גבוה.
הוסף 2 כפות של שמן וחום במשך 30 שניות.
מוסיפים את פירות הים ומטגנים עד מבושל דרך, 3 עד 4 דקות.
העברה לצלחת. תמחק את המחבת. להפחית את החום בינוני גבוה, להוסיף את השמן הנותר, וחום במשך 30 שניות.
מוסיפים את האפונה והמים. מכסים חלקית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ירוק בהיר, על 1 דקה.
מוסיפים את התרד או גרגיר הנחלים ואת רוטב הלימון-עשב. כשזה מתחיל לבעבע, להוסיף את פירות הים. מוקפץ עד התחמם, על 1 דקה.
מגישים מיד על האורז. טיפ: עוף או טופו יכול לעמוד בפירות הים, ואספרגוס יכול להחליף את אפונה snap שלג או סוכר.