קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

פירות ים קלויים - ממולאים אננס

פירות ים קלויים - ממולאים אננס
אם יש לכם שום, סוכר, אננס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אננס כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קערות פירות ים אננס, פירות ים-ממולאים תפוחי אדמה, ו הטוב ביותר פירות ים ממולא פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מברשת את החלק הפנימי של כל פגז אננס עם רוטב adobo. מחלקים תערובת פירות ים באופן שווה בין כל פגז אננס; מפזרים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
2
מורחים תערובת אננס על פני מאכלי ים, ושופכים על כל רוטב אדובו הנותרים. לעטוף כתרים של אננס עם נייר ולהעביר אננס לסדינים אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים במשך 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®