אם יש לכם שום, סוכר, אננס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האננס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אננס כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קערות פירות ים אננס, פירות ים-ממולאים תפוחי אדמה, ו הטוב ביותר פירות ים ממולא פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מברשת את החלק הפנימי של כל פגז אננס עם רוטב adobo. מחלקים תערובת פירות ים באופן שווה בין כל פגז אננס; מפזרים כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להחליף את המוצרלה)
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קישואים, לא קלופים וקצוצים
2
מורחים תערובת אננס על פני מאכלי ים, ושופכים על כל רוטב אדובו הנותרים. לעטוף כתרים של אננס עם נייר ולהעביר אננס לסדינים אפייה מוכן.