פירות יער
פירות יער פירות יער דורש בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 512 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו מלח, קורנפלור, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: פירות יער, איבודי פירות יער מעורבים של ג'ון, ו פודינג לחם פירות יער מעורב עם רוטב לימון ברי שיכור.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
בסיר בינוני, לשלב את 6 החומרים הראשונים ומערבבים היטב. מבשלים על חום בינוני עד מכרז וסירופי; כ -10 דקות. אפשר להתקרר במקרר במשך 1 שעה.
מרדדים את בצק עלים לתוך מלבן על משטח משוריין היטב לחתוך 8 ריבועים.
מניחים על מגש גיליון מרופד בנייר קלף.
מברשת את הקצוות של הכיכר עם ביצה מוכה.
מקום על 2 1/2 כפות של מילוי במרכז הכיכר, משאיר 1 אינץ ' על כל הצדדים ברור. חזור עד כל בצק עלים משמש. מקפלים את המחזור לתוך משולש באמצעות מזלג, crimp לאורך הקצוות לוודא לצרף את כל המילוי במאפה.
מברשת ביצה לשטוף על גבי כל משולש.
אופים את turnovers עד נפוח וחום זהוב, על 8 עד 10 דקות. אבק עם סוכר של ממתקים.