אם יש לך חרדל גרגר גס, פלפל טחון, משמשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חמוציות מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ארוחת בוקר כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: פילה חזיר ממולא ברוטב תפוזים-בוטנים, בשר חזיר ממולא מרווה טנדרלוין עם זיגוג דבש-חרדל, ו פילה חזיר ברוטב חרדל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לעשות חריץ לאורכו דרך מרכז החזיר, באמצעות סכין ארוכה, דקה. לחץ תערובת פירות לתוך חזיר. לטפוח חזיר בחוזקה כדי להפיץ תערובת פירות שווה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
4
מערבבים סוכר חום ו-5 המרכיבים הבאים בקערה קטנה. לשפשף תערובת תבלינים ביסודיות על חזיר.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מניחים חזיר בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ מצופה ספריי בישול. הכנס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
6
אופים ב 400 במשך 35 עד 40 דקות או עד מדחום בשר רושם 16
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 5 דקות לפני חיתוך. פרוסת בשר חזיר דק ל-12 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מערבבים מיץ תפוזים, פרי להפיץ, וסוכר חום במחבת nonstick קטנה. מביאים לרתיחה, ומבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ממרח פירות פטל
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים חרדל ומלח, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
שלב מים קורנפלור, ערבוב עם להקציף להתמוסס. מערבבים תערובת קורנפלור לתוך רוטב.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה