קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

פלאן כתום

פלאן כתום
פלאן כתום נטול גלוטן, וללא לקטוז קינוח. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. אם יש לכם חלב שקדים, מלח, מי פרחים כתומים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פלאן כתום, מתכון פלאן כתום, ו פלאן כתום-קפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325°f עם מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מביאים מים וסוכר 1/2 כוס לרתיחה בסיר כבד קטן על חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מומס, ולאחר מכן לשטוף את כל גבישי סוכר מצד המחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים. מרתיחים, ללא ערבוב, מחבת מתערבלת מדי פעם כך צבעי קרמל באופן שווה, עד ענבר כהה. מיד לשפוך קרמל לתבנית אפייה ולהטות לתחתית המעיל (המנה תהיה חמה). מגניב עד מוקשה, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
לטאטא יחד מרכיבים שנותרו, כולל הנותרים 3/4 כוס סוכר (או להתמזג בבלנדר).
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
שפוך פודינג על קרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5
אופים באמבט מים עד פודינג מוגדר 3 אינץ ' מקצה אבל עדיין מתנדנד במרכז, 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
להעביר פלאן בצלחת כדי מגניב לחלוטין, כ 40 דקות (פלאן ימשיך להגדיר כפי שהוא מתקרר). צמרמורת עד קר, לפחות 8 שעות.
7
כדי unmold פלאן, להפעיל סכין דק סביב קצה המנה, ולאחר מכן לטבול צלחת בקצרה (כ 20 שניות) במחבת של מים חמים מאוד. הפוך מגש גדול עם שפה על צלחת אפייה, ולאחר מכן להפוך במהירות להפוך פלאן על מגש (קרמל יהיה לשפוך החוצה מעל ומסביב פלאן).
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה.
1
פלאן יכול להיות מקורר עד 1 יום (לפני חשיפה).

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. אתה יכול לנסות Sangre דה טורו Tempranillo. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
Sangre de Toro Tempranillo
Sangre de Toro Tempranillo
יין מלא אופי והוא גם חזק ואלגנטי. ניחוחות פרחוניים עדינים על רקע של פירות בשלים מאוד, אלון וכמהין. הטאנינים שלה יש מבנה פירותי, בשרני המתפתח נגיעות קטיפתי של עשן ותבלינים שנרכשו במהלך ההזדקנות.אידיאלי עם בשר, פאייה, ומושלם עם גבינות שמנת.