פלאן שוקולד (פלאן דה שוקולד)
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? פלאן שוקולד (פלאן דה שוקולד) יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 574 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-635 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חלב התאדה, אבקת קקאו, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. מתכונים דומים: Guavan And Cheese Flan (Flan de Guayaba y Queso), פלאן פודינג פשוט שלי (Leche פלאן פיליפיני), ו Flan de Arroz con Leche (פלאן פודינג אורז).
הוראות
כדי להכין את הקרמל, לשים 1 כוס סוכר בסיר קטן עם ¼ כוס מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מערבבים פעם אחת ומפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים כ 5 דקות או עד הסירופ הופך צבע קרמל.מיד לשפוך כמות שווה של קרמל לתוך כל ramekin או כל עובש הוכחה תנור אתה רוצה להשתמש. מערבולת כל מנה כדי מעיל הבסיס עם הקרמל, לעבוד מהר כמו הקרמל יהיה להקשיח במהירות כפי שהוא מתקרר.
מניחים את כל ramekins במחבת צלייה גדולה ולהניח בצד.מחממים התנור ל 350 F.In קערה בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי, מערבבים את הביצים, חלמונים ו 1 ½ כפות סוכר במשך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את החלב המרוכז, שמנת כבדה, התאדו חלב ואבקת קקאו ומערבבים במשך 1 דקה יותר.בזהירות לשפוך כמות שווה של תערובת פלאן לתוך ramekins caramelized במחבת קלייה. ואז מוסיפים מים חמים למחבת הצלייה, לא לרמקנים, עד שהמים מגיעים חצי הדרך במעלה צידי ramekins.
מניחים את מחבת הקלייה בתנור ואופים במשך 1 שעה או עד סכין מוכנס במרכז הפלאן יוצא נקי.