פלורנטין דגים נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 3587 קלוריות, 158 גרם חלבון ו 168 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %91 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, פטרוזיליה, חלב ועוד מספר מצרכים לעשות היום. וזה טוב. נסו פלורנטין דגים, אריזת נייר פלורנטין, ו אריזת נייר פלורנטין לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
1
אתה רוצה לקבל את תפוחי האדמה על הראשון כמו אלה לקחת את longest.Potatoes.In קערה בינונית לערבב תפוחי אדמה עם שמן העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים במחבת צלייה עם שיני שום ומבשלים בתנור 200c במשך 30-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
מגישים תפוחי אדמה ושום בצד ומפזרים נענע.עבור Fish.In סיר להביא קצת מים לרתיחה ולהוסיף תרד, לטבח טרי עד רק נבול, לטבח קפוא עד מופשר, לנקז, לתת לו להתקרר ולאחר מכן לסחוט נוזל עודף out.In מחבת משלבת שמן וחמאה וחום, מוסיפה בצל ומבשלת עד רכה, מוסיפה פטריות ושום, מבשלת עד שהפטריות מעט שחומות ורכות לצד אחד.בשביל הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריט
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מחממים חלב במחבת, מוסיפים קאיין, אגוז מוסקט ופפריקה. כאשר חלב הוא כמעט רותח לערבב קצת מים עם קורנפלור ויוצקים לתוך חלב, ערבוב עד שהתערובת מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טריים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיף את הגבינות, הזמנת כמה כפות של פרמזן לחלק העליון, מערבבים עד מומס.ציד לא חוקי fish.In מחבת גדולה מערבבים יין עם עשבי תיבול, מוסיפים דגים וציד במשך כ 8 דקות עד פתיתי דגים אבל לא מתפרק.אסיפה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מערבבים תערובת פטריות ובצל לתוך תרד, כפית לתוך החלק התחתון של צלחת תבשיל המכסה את החלק התחתון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
7
להניח פילה דגים על גבי התרד,
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
8
יוצקים את הרוטב על פילה, מפזרים גבינת פרמזן נותרת.גריל עד השחמה על גבי מבעבע.בזמן שאני צולה דגים אני שם את תפוחי האדמה שלי על אש נמוכה על הכיריים למעלה כדי להתחמם.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.