פלורנטינר א-לה מאמא
Florentiner à La Mama עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 44 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, שקדים חלוקים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בהאמה מאמה, בהאמה מאמה, ו מניקוטי של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לטחון יחד 1 1/2 כוסות של השקדים, הקמח, והמלח. אתה רוצה קוצצים בסדר אבל אתה לא רוצה topulverize השקדים לתוך קמח או לחבוץ אותו לתוך משחה; צריך להיות כמה חתיכות נחמד של שקדים עדיין גלוי. מניחים בצד בקערה יחד עם כוס 1/2 הנותרים של שקדים unchopped.
בסיר על אש נמוכה, לשלב את הסוכר, דבש, שמנת וחמאה. מערבבים עד הסוכר מומס לחלוטין.
להעלות את החום בינוני גבוה קליפ על מדחום ממתקים.
מחממים את התערובת עד 113°.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים מיד בתערובת השקדים. חכה רגע לבלילה להתקרר למגע, ולאחר מכן מערבבים בתמצית השקדים.
בעוד הבלילה עדיין חמה וגמישה, לגרוף אותו בכפיות על מחבת גיליון מצופה קלף. אני משתמש בכף סקופ לעוגיות עגולות 2 אינץ'. רווח העוגיות כמה סנטימטרים זה מזה כי הם יתפשטו.
אופים במשך 10 דקות או עד חום זהוב.
לחלופין, לחץ על הבלילה לתוך תבנית עוגה בצורת לב מרוסס עם תרסיס בישול nonstick.
אופים במשך 20 דקות, או עד הקצוות הם חומים.
בזמן שהעוגיות מתקררות, מניחים את השוקולד בקערה בטוחה למיקרוגל ובמיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב בין כל מפגש והתאמה עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
לטפטף את השוקולד על Florentiners מקורר. לאחסן במיכל אטום במקום קריר ויבש עד שבוע.