טורטייה ותפוחי אדמה מעורבבים
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך שמן זית, מוצרלה, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: לימונדה מעורבבת עם נענע, קוקטייל מיושן: תאנים מבולבלות, ו לימונדה ג'ינג'ר-מנטה מעורבבת.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה. רוקן את תפוחי האדמה למחבת, פרוש אותם כדי לכסות את הבסיס, ואז מטגן במשך 5 דקות.
יוצקים את הביצים שהוכו כך שהם מכסים לחלוטין את תפוחי האדמה, מתבלים היטב ומשאירים את הטורטייה לבשל על חום בינוני במשך כ 15-20 דקות, או עד שהבסיס והקצוות נקבעו.
גריל כדי לסיים: לקחת את טורטייה את הכיריים ולמקם תחת גריל חם עד העליון הוא מוצק, ואז להסיר מן הגריל לפזר על העגבניות המוצרלה.
שים את הטורטייה בחזרה מתחת לגריל במשך 3-5 דקות נוספות, או עד העגבניות רכות והגבינה נמסה. כדי לשרת, לחתוך טריזים עבים.