קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

טורטייה ותפוחי אדמה מעורבבים

טורטייה ותפוחי אדמה מעורבבים
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך שמן זית, מוצרלה, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: לימונדה מעורבבת עם נענע, קוקטייל מיושן: תאנים מבולבלות, ו לימונדה ג'ינג'ר-מנטה מעורבבת.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה. רוקן את תפוחי האדמה למחבת, פרוש אותם כדי לכסות את הבסיס, ואז מטגן במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
יוצקים את הביצים שהוכו כך שהם מכסים לחלוטין את תפוחי האדמה, מתבלים היטב ומשאירים את הטורטייה לבשל על חום בינוני במשך כ 15-20 דקות, או עד שהבסיס והקצוות נקבעו.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
גריל כדי לסיים: לקחת את טורטייה את הכיריים ולמקם תחת גריל חם עד העליון הוא מוצק, ואז להסיר מן הגריל לפזר על העגבניות המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
שים את הטורטייה בחזרה מתחת לגריל במשך 3-5 דקות נוספות, או עד העגבניות רכות והגבינה נמסה. כדי לשרת, לחתוך טריזים עבים.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים