פלחי תפוחי אדמה בגריל עם רוטב מיונז פפריקה מעושן
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ואת כל מנות ראשונות 30? פלחי תפוחי אדמה בגריל עם רוטב מיונז פפריקה מעושן יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 392 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פפריקה, מלח ופלפל כשרים, קומץ עלי פטרוזיליה שטוחים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להגיע. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. 35 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פלחי תפוחי אדמה בגריל עם רוטב מיונז פפריקה מעושן, סלט סטייק צלוי עם רוטב פפריקה מעושן, ו מיונז פפריקה מעושן.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים מראש גריל פחם או גז לחום גבוה.
מברישים את פלחי תפוחי האדמה בשמן, מפזרים מלח ופלפל וגריל עד חרוך יפה מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד.
בעוד תפוחי האדמה צולים, להקציף יחד את המיונז, חרדל, חומץ שרי ומיץ לימון בגריל.
להקציף בשמן זית. מתבלים במלח וכמות נדיבה של פלפל.
משוך את תפוחי האדמה מן הגריל למגש ואבק עם פפריקה מעושנת.
לטפטף את הרוטב על תפוחי האדמה החמים ולפזר את הפטרוזיליה מעל.;