פלחי תפוחי אדמה קלויים חריפים
פלחי תפוחי אדמה קלויים חריפים נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פפריקה, טימין, תפוחי אדמה חלודהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פלחי תפוחי אדמה חריפים, פלחי תפוחי אדמה חריפים, ו פלחי תפוחי אדמה חריפים.
הוראות
מחממים תנור ל 232°. בקערה גדולה, לשלב תפוחי אדמה, שמן, פפריקה, מלח, פלפל, קאיין ותימין; לזרוק היטב מעיל.
מחלקים תפוחי אדמה בין 2 גליונות אפייה מעובדים, מתפשטים בשכבה אחת.
מוציאים מחבתות מהתנור והופכים תפוחי אדמה.
מפזרים שום. להחזיר מחבתות לתנור ואופים 20 דקות יותר.
מגישים תפוחי אדמה חמים או בטמפרטורת החדר.