פלמייר
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: פלמייר פטריות, פלמייר פטריות, ו תמלי קקאו.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מערבבים את הסוכר, קינמון, וגלידת תפוזים בקערה.
מפזרים 1/2 תערובת הסוכר על משטח עבודה נקי.
מניחים את בצק עלים על גבי הסוכר ומפזרים את תערובת הסוכר הנותרת על גבי המאפה.
באמצעות מערוך, מגלגלים את הסוכר לתוך הבצק, ומגלגלים את הבצק למלבן זוגי, בעובי של 1/8 אינץ'.
עבודה מהקצוות הקצרים של המלבן, מגלגלים כל קצה של הבצק להיפגש באמצע.
להניח את הלחמניות על גבי אחד את השני ולחץ בעדינות כדי לאבטח. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולתת לשבת במקרר לפחות 30 דקות.
חותכים את הבצק לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים את הפרוסות על 2 נייר קלף או מגשי גיליון מצופה סילפט ואופים בתנור שחומם מראש במשך 12 דקות. הפוך את הפרוסות ואופים עוד 6 עד 7 דקות. כאשר נעשה, העוגיות צריך להיות חום זהוב.
הסר מהתנור, וקריר על מתלה לפני ההגשה.