פלנק סטייק רול-אפ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל סטייק פלנק רול-up. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 306 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו מרק בשר, תערובת מלית מתובלת, תערובת רוטב חום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: סטייק צלע, סטייק צלע, ו סטייק צלע.
הוראות
בקערה, לזרוק את הפטריות, חמאה ומילוי יבש לערבב.
מורחים על סטייק ל בתוך 1 ב. של קצוות.
להפשיל בסגנון ג ' לי רול, מתחיל עם צד ארוך; לקשור עם חוט מטבח.
הכן תערובת רוטב על פי הוראות החבילה; מוסיפים בצל ויין.
יוצקים מעל בשר. לכסות ולבשל על נמוך במשך 8-10 שעות.
הסר בשר על מגש הגשה ולשמור חם. מסננים מיצי בישול להתעבות אם תרצה.
הסר חוט מגלגל; פרוסת בשר ומגישים עם רוטב.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לה ג ' וטה האוול הר מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.