קושיבינוני
מוכן ב22 דק.
מנות20
ציון בריאות3
מגזין

פלפל אדום, אגוז & פלמייר גבינת עיזים

פלפל אדום, אגוז & פלמייר גבינת עיזים
אם יש לכם בצק עלים pack, גבינת עיזים, פלפלים קלויים מצנצנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 22 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגות קינואה עם פלפל אדום קלוי ופסטו אגוז, גבינת עיזים וביצה עלומה, פלפל אדום קלוי-פיצה עגבניות עם גבינת עיזים, בזיליקום ושמן צ'ילי אדום, ו גבינת עיזים, פלפל אדום קלוי וגבינת מק-זית קלמטן.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מרדדים את בצק עלים למלבן גדול.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מורחים את גבינת העזים על המאפה. בערך לקצוץ את הפלפלים חתיכות אגוז, ואז מפזרים על הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
(נמכר במעבר החלב של השוק)(נמכר במעבר החלב של השוק)
גבינת עיזיםגבינת עיזים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
4
מגלגלים קצה אחד של המאפה למרכז, ואז חוזרים עם הקצה השני כדי להיפגש באמצע.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
חותכים ל 20 פרוסות, מניחים על מגש אפייה ואופים במשך 10-12 דקות עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה, ורוד נוצץ, יין מבעבע

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי, ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לדקלים. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "