פלפל אדום ומרק עגבניות
פלפל אדום ומרק עגבניות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 118 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, מיץ עגבניות, קורנית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את מרק העגבניות ואת המים בסיר רוטב גדול; מבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
מוסיפים את מיץ העגבניות, עירית, שום, קאיין, רוזמרין, טימין, אורגנו, בזיליקום, ופפריקה לסיר. מרק מבשלים במשך 25 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים עגבניות חתוכות לקוביות ופלפלים אדומים. מבשלים עד פלפלים רכים, על 10 דקות.