פלפל אדום פולנטה עם Gorgonzola
פלפל אדום פולנטה עם Gorgonzolan נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 136 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את גבינת גורגונזולה, קמח תירס, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו פולנטה עם כרישה וגורגונזולה, פולנטה עם Gorgonzolan ושקדים, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני. מבשלים שום ופלפל בל בשמן על 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פלפל הוא פריך במכרז.
מערבבים במלאי ירקות וחלב; חום לרתיחה. מערבבים בהדרגה קמח תירס ומלח; להפחית את החום לנמוך. מבשלים חשפו כ -30 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה מעט.
תרסיס צלחת עוגה 10 אינץ ' עם ספריי בישול.
יוצקים פולנטה לצלחת עוגה.
בואו לעמוד על 10 דקות או עד גבינה מותכת פולנטה הוא חזק מספיק כדי לחתוך.