פלפל אדום-פסטה סלמון
פלפל אדום-סלמון פסטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . אם יש לכם פלפלים חלפיניו, סלמון פילה, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה מרהיב. נסו מטבל פלפל אדום קלוי קל, מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, ו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
בתבנית אפייה 8 אינץ', לסדר פילה בשכבה אחת.
מפזרים מיץ לימון. בחוזקה לכסות צלחת עם נייר כסף.
אופים ב 450 מעלות F (230 מעלות C). מבשלים עד דגים הוא אטום, אבל עדיין לח מחפש בחלק העבה ביותר, 12 עד 14 דקות.
בינתיים, בבלנדר, פלפלים אדומים פירה חלקה, פרמזן, קורנפלור, צ ' ילי ושום.
מוסיפים כוסברה ומרק עוף; מערבלים כדי להתמזג.
יוצקים תערובת פלפל למחבת 10 אינץ ' טיגון. מערבבים מעל חום גבוה עד רותחים. הפחת חום כדי להתחמם.
לבשל פסטה ב 3 ליטרים מים רותחים עד מכרז לנשוך, כ 7 דקות.
מערבבים מיצים מהסלמון האפוי לתוך רוטב פלפל אדום.
מערבבים 1 1/2 רוטב כוסות עם פסטה. כפית פסטה על צלחות. למעלה עם דגים, טפטוף עם רוטב שנותר.