פלפל חריף צמחוני ממולא
פלפלים צמחוניים ממולאים חריפים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 986 קלוריות. אם יש לך פלפל חלפיניו, עגבניות משומר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 83%. מתכונים דומים: פלפלים צמחוניים ממולאים, פלפלים צמחוניים ממולאים, ו פלפלים צמחוניים ממולאים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל, פלפל צ ' ילה poblano, פלפל חלפיניו, ושום בשמן החם עד בצל ופלפלים מתרככים, 5 עד 6 דקות. מערבבים אורז לתערובת בצל; מבשלים עד שהאורז משחימים קלות, 3 עד 4 דקות.
מערבבים מרק ירקות, עגבניות עם פלפלים ירוקים צ ' ילה, ותירס לתערובת האורז; מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד מרק נספג, 7 עד 10 דקות. תערובת אורז העונה עם מלח ופלפל; מערבבים ב 1/2 כוס גבינת מונטריי ג ' ק וכוסברה.
מניחים את צמרות בחזרה על כל פלפל ירוק; לעטוף כל פלפל באופן רופף עם רדיד אלומיניום.
אופים פלפלים עטופים בתנור שחומם מראש עד שהתרכך, 15 עד 20 דקות.
הסר פלפלים מהתנור וטמפרטורת התנור התחתון ל 350 מעלות F (175 מעלות C). פלפלים קרים לחלוטין, כ -20 דקות.
לעמוד פלפלים ירוקים זקופים בתבנית אפייה 8x8 אינץ'. השתמש בנייר אלומיניום ממקודם ל ' קן ' הפלפלים במידת הצורך. ממלאים כל פלפל בתערובת אורז ובראש פירורי לחם panko וגבינת ג ' ק מונטריי שנותרה.
מקום צמרות בחזרה על כל פלפל ירוק.
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה מותכת, 25 עד 30 דקות.