קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

פלפל מוקפץ בשר בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי

פלפל מוקפץ בשר בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי
פלפל מצופה פילה בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 674 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, גבינת עזים למריחה, בצל מטוגן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקק מחיטה מלאה כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פילה פלפל ירוק של בקר עם רוטב מחבת חומץ אגסים, פילת בקר משובצת חזרת, ו בשר בקר עם רוטב בלסמי.

הוראות

1
מרסקים את גרגירי הפלפל השחור גס ואורזים בנדיבות משני צידי הבקר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
מזלפים כמה כפות חומץ בלסמי על המכרז ומניחים בטמפרטורת החדר למשך 20 עד 25 דקות למרינדה. גריל מכרז לדמיון. בזמן מנוחה פורסים את העגבנייה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומורחים כל פרוסה בגבינת עזים.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
גבינת עיזיםגבינת עיזים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
מורחים אותו עבה! הניחו את העגבניות בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
מחממים מחבת מוקפצת ומוסיפים את יתרת החומץ הבלסמי והסוכר. צמצום עד חצוי. מניחים את הפילה על גבי פרוסות עגבניות גבינת העיזים ומזלפים את הרוטב הבלסמי המופחת. למעלה עם בצל מטוגן צרפתי ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגן צרפתיבצל מטוגן צרפתי
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
גבינת עיזיםגבינת עיזים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף