פלפל מוקפץ בשר בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי
פלפל מצופה פילה בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 674 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 44 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, גבינת עזים למריחה, בצל מטוגן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקק מחיטה מלאה כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 58%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פילה פלפל ירוק של בקר עם רוטב מחבת חומץ אגסים, פילת בקר משובצת חזרת, ו בשר בקר עם רוטב בלסמי.
הוראות
מרסקים את גרגירי הפלפל השחור גס ואורזים בנדיבות משני צידי הבקר.
מזלפים כמה כפות חומץ בלסמי על המכרז ומניחים בטמפרטורת החדר למשך 20 עד 25 דקות למרינדה. גריל מכרז לדמיון. בזמן מנוחה פורסים את העגבנייה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומורחים כל פרוסה בגבינת עזים.
מורחים אותו עבה! הניחו את העגבניות בצד.
מחממים מחבת מוקפצת ומוסיפים את יתרת החומץ הבלסמי והסוכר. צמצום עד חצוי. מניחים את הפילה על גבי פרוסות עגבניות גבינת העיזים ומזלפים את הרוטב הבלסמי המופחת. למעלה עם בצל מטוגן צרפתי ומגישים מיד.