פלפל מקסיקני ממולא
. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לך רוטב עגבניות, אבקת צ'ילי, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו פלפלים ממולאים מקסיקניים, פלפלים ממולאים מקסיקניים, ו פלפלים ממולאים מקסיקניים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מניחים את הבשר הטחון למחבת מעל חום בינוני, ומשחימים את הבשר, מפרקים אותו ומתפוררים כשהוא מבשל, כ -8 דקות.
מסננים עודף שומן. מערבבים את תיבול טאקו, מים, אבקת צ ' ילי, אורז מבושל, מלח, מלח שום, פלפל שחור, ו 1 פחית רוטב עגבניות; לערבב עד משולב היטב. מביאים לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים 20 דקות.
בינתיים, לחתוך את פלפלים חצי לאורכו, ולהסיר גבעולים, ממברנות, ליבות, זרעים.
מניחים להכניס ספינת קיטור לתוך סיר גדול, ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית הספינה. מכסים, ומביאים את המים לרתיחה על חום גבוה.
מניחים את הפלפלים לתוך הכנס steamer, לכסות את המחבת, קיטור עד רק מכרז, 3 עד 5 דקות.
מניחים את הפלפלים המאודים לתבנית אפייה מוכנה, וממלאים קלות עם מילוי הבשר. לחץ קוביית 1 של קולבי-גבינת ג ' ק למרכז המילוי בכל פלפל, ולכפות את שאר פחית רוטב עגבניות על הפלפלים. מכסים את הצלחת בנייר אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהפלפלים רכים והמילוי חם, 25 עד 30 דקות.