פלפל צלוי חזיר עם רוטב מחבת ורמוט
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: פלפל צלוי חזיר עם רוטב מחבת ורמוט, בשר חזיר צלוי ברוטב פלפל ירוק, ו בשר חזיר צלוי עם בצל ספרדי ורמוט.
הוראות
טוחנים 1/4 כוס פלפל ורוד עם פלפל שחור וזרעי שומר במטחנה, ולאחר מכן מערבבים יחד עם שום, שמן, ו 1 כף מלח.
לטפוח חזיר יבש ולהשתמש סכין קילוף לעשות על 16 (1 אינץ ' עמוק) חריצים בכל רחבי צלי. דברים חריצים עם כל אבל 1 כף שום-peppercorn להדביק, ואז לשפשף כף הנותרים על כל צלי. שים במחבת קלייה קטנה (13 על ידי 9 אינץ') flameproof וקרירה, מקורר, 8 עד 24 שעות.
בואו בשר חזיר לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה. מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
חזיר צלוי, צד שומן למעלה, עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס למרכז של רושמי בשר 66°, 1 1/2 עד 2 שעות.
להעביר חזיר ללוח חיתוך ולתת לנוח 30 דקות.
בינתיים, לשפוך את כל אבל על 1 כף שומן מן מחבת צלייה.
מוסיפים ורמוט למחבת ומרתיחים, מגרדים חתיכות חומות, 2 דקות. מערבבים במרק, כל מיצי בשר מן קרש חיתוך, ונותר 2 כפות גרגרי פלפל ורוד ומרתיחים עד מופחת על 1 1/2 כוסות, על 5 דקות.
ללוש יחד חמאה וקמח, ואז לטאטא לתוך רוטב ומרתיחים, לטאטא כל הזמן, עד רק מעט מעובה, על 2 דקות.