פלפל קלוי צונן-מרק מנגו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק פלפל-מנגו צונן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 98 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מלח, שמנת, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק פלפל אדום צונן קלוי, עגבניות קלויות ומרק פלפל אדום עם נענע צונן, ו מרק פלפל אדום צונן קלוי עם סלסה אבוקדו-צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פלפלים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אלומיניום. מטגנים 5 סנטימטרים מחום 15 דקות או עד שלפוחיות.
מניחים פלפלים בשקית ניילון גדולה zip-top; לאטום ולתת לעמוד 10 דקות כדי לשחרר עורות. מקלפים פלפלים, משליכים עורות.
לעבד פלפלים ומנגו בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה.
מוסיפים נקטר מנגו ו-6 המרכיבים הבאים; מעבדים עד לקבלת חלקה*. תערובת כיסוי וצינה 2 שעות. למעלה עם שמנת חמוצה, ומקשטים עם נענע טרי,אם תרצה.
* הערה: אם תרצה, לחץ על תערובת מנגו באמצעות מסננת רשת תיל, באמצעות גב כף לסחוט נוזל. להיפטר מעיסת ומוצקים. מתאמץ ומשליך מוצקים מניב פחות נפח אבל עושה מרק חלק מאוד.