פלפלי פשטידת רועים
פלפלים פשטידת רועים דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 29 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 319 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. לך לחנות ותביא תפוחי אדמה, חלב, קורטוב של פפריקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פשטידת רועים, פשטידת רועים הודו שמנת (Aka חג ההודיה שאריות פשטידת רועים!), ו עוגת דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים צמרות את פלפלים; להשליך צמרות, זרעים, וממברנות. לבשל פלפלים במים רותחים 5 דקות; לנקז ולהניח בצד.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
הוסף כבש; לבשל 6 דקות או עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות.
לנקז ולייבש עם מגבות נייר. נגב טפטוף ממחבת עם מגבת נייר.
להחזיר כבש למחבת; להוסיף מרק ואת 6 המרכיבים הבאים (מרק דרך מלח). מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים במשך 10 דקות.
שלב עמילן תירס ומים, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים לתערובת כבש; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. מחלקים את תערובת הטלה באופן שווה בין פלפלים.
מניחים פלפלים ממולאים בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ', ומניחים בצד.
מערבבים את תפוחי האדמה וחלב בקערה בטוחה במיקרוגל, ערבוב טוב. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות, ערבוב לאחר 1 דקה.
בואו לעמוד במשך 2 דקות. כפית תערובת תפוחי אדמה חמה באופן שווה על גבי צמרות של פלפלים ממולאים, וקל מעיל את תערובת תפוחי אדמה עם תרסיס בישול.
מערבבים את הגבינה והפפריקה; מפזרים על תערובת תפוחי אדמה.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד תפוחי אדמה זהובים.