פלפלים ממולאים מקסיקניים
. גשו לסופר וקנו בשר טחון, שום, תערובת גבינה מקסיקנית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, , שהוא מוצק. נסו פלפלים ממולאים מקסיקניים, פלפלים ממולאים מקסיקניים, ו פלפלים ממולאים מקסיקניים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בשר במחבת החמה עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך שומן. מערבבים 3/4 כוס מים ותיבול טאקו לתוך בשר טחון; ומבשלים עד המים התאדו, כ 5 דקות.
מחממים שמן צמחי במחבת נפרדת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים אורז בשמן החם עד ריחני וזהוב חום, כ 5 דקות.
מוסיפים 1 כוס מים, סלסה, בצל ושום; מביאים לרתיחה. חום נמוך יותר, מחבת כיסוי, ומבשלים עד אורז רך ונוזל נספג, על 15 דקות. מערבבים תערובת בקר טחון לתוך תערובת אורז.
כפית שכבה של תערובת בשר בקר-אורז טחון לתוך כל פלפל פלפל; למעלה עם שכבה של גבינה מקסיקנית ושכבה של שבבי טורטייה גבינת נאצ ' ו. חזור על שכבות מרכיבים לתוך פלפלים, המסתיים בשכבת גבינה מקסיקנית. סדר פלפלים ממולאים בתבנית אפייה 9x9 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש עד פלפלים רכים וגבינה הוא השחמה קלה, על 30 דקות.