פלפלים ממולאים עדשים ונקניקיות
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? פלפלים ממולאים עדשים ונקניקיות יכולים להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, גבינת מוצרלה חלקית-גבינת מוצרלה, דומדמניות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו פלפלים ממולאים עדשים, פלפלים ממולאים עדשים, ו פלפלים ממולאים עדשים בריאים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פלפלים לשניים, שמירה על גבעולים שלמים. להשליך זרעים וממברנות. מבשלים פלפלים במים רותחים 5 דקות; לנקז ולהניח בצד.
שלב 2 כוסות מים, עדשים, ומלח בסיר. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים 20 דקות.
מביאים 1 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני; מוסיפים אורז ובצל. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שנוזל נספג.
מניחים נקניק במחבת nonstick קטנה מעל חום בינוני גבוה; לטגן עד השחמה.
מערבבים עדשים, תערובת אורז, נקניק, מוצרלה, ושאר החומרים למעט פרמזן בקערה גדולה. מחלקים תערובת עדשים באופן שווה בין פלפלים; מפזרים פרמזן.
מניחים פלפלים ממולאים בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ'; מכסים ואופים ב 350 במשך 15 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות.