פנה עם דלעת חמאה וגבינת עיזים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פנה עם דלעת חמאה וגבינת עיזים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל 713 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 177 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ רשת אוכל דורש עלי בזיליקום, בצל, דלעת קבוצ'ה ומלח ופלפל כשר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 8 דקות. עם כפית ציון 96%, המנה הזאת היא עצומה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פנה עם דלעת חמאה, קייל וגבינת עיזים {12 שבועות של דלעת חורף}, פנה עם דלעת חמאה, קייל וגבינת עיזים {12 שבועות של דלעת חורף}, ו דלעת חמאה וגבינת עיזים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שים מתלה לתנור בשליש העליון של התנור. מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ריססו תבנית אפייה, בנדיבות, בתרסיס בישול שמן צמחי. הניחו בצד.
מערבבים את הדלעת והבצל יחד ומסדרים בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה.
מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
אופים עד 40 עד 45 דקות עד שהירקות מזהיבים ומבושלים.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר מעט.
בזמן שתערובת הדלעת מתקררת, הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, בערך 8 עד 10 דקות.
מסננים ושומרים כ -2 כוסות ממי הפסטה.
שמים את הפסטה, גבינת העיזים ו -1 כוס מי פסטה בקערת הגשה גדולה. זורקים עד שהגבינה נמסה ויוצרת רוטב שמנת.
מוסיפים את תערובת הדלעת והבצל, אגוזי המלך והבזיליקום. זורקים היטב ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.