קושימומחה
מוכן ב1 ש, 8 דק.
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

פנה עם דלעת חמאה וגבינת עיזים

פנה עם דלעת חמאה וגבינת עיזים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פנה עם דלעת חמאה וגבינת עיזים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל 713 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 177 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מ רשת אוכל דורש עלי בזיליקום, בצל, דלעת קבוצ'ה ומלח ופלפל כשר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 8 דקות. עם כפית ציון 96%, המנה הזאת היא עצומה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פנה עם דלעת חמאה, קייל וגבינת עיזים {12 שבועות של דלעת חורף}, פנה עם דלעת חמאה, קייל וגבינת עיזים {12 שבועות של דלעת חורף}, ו דלעת חמאה וגבינת עיזים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שים מתלה לתנור בשליש העליון של התנור. מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
ריססו תבנית אפייה, בנדיבות, בתרסיס בישול שמן צמחי. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'פנצ'טה פרוסה דק, קצוצה לחתיכות של 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מערבבים את הדלעת והבצל יחד ומסדרים בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6
אופים עד 40 עד 45 דקות עד שהירקות מזהיבים ומבושלים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
בזמן שתערובת הדלעת מתקררת, הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך עדיין יציבים לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
מסננים ושומרים כ -2 כוסות ממי הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
11
שמים את הפסטה, גבינת העיזים ו -1 כוס מי פסטה בקערת הגשה גדולה. זורקים עד שהגבינה נמסה ויוצרת רוטב שמנת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
מוסיפים את תערובת הדלעת והבצל, אגוזי המלך והבזיליקום. זורקים היטב ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
סכין קילוףסכין קילוף
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
13
מקשטים בפרמזן ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן