תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פנה עם נקניק הודו איטלקי וירקות. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 318 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. גשו לסופר וקנו ציפורן שום, שמנת, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו פנה מחיטה מלאה עם נקניק הודו איטלקי, ברוקולי, עגבניות ופרמזן, פנה אפוי עם נקניק איטלקי, ו פנה עם נקניק איטלקי ופלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
1
הסר תרמילים מנקניק. מבשלים נקניק במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים פטריות, פלפלים וקישואים; מטגנים 5 דקות או עד שהירקות רכים ונקניק. מערבבים עגבניות; מכסים ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך 10 דקות.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Antinori Badian Passignano קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.