פנה עם פנצ'טה וכרובית רומנסקו
פנה עם Pancetan וכרובית Romanesco עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 567 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם pancetta, מרק עוף, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: כרובית רומנסקו ברוטב עגבניות מתובל / כרובית בסגנון רומי, סלט רומנסקו וכרובית במרינדה, ו תבשיל תפוחים - מרק כרובית עם רומנסקו קלוי.
הוראות
פורסים את הפרחים מהכרובית. לאחר מכן לחתוך כמחצית הפרחים הגדולים לחתיכות עבה 1/8 אינץ'. הם יתפרקו קצת לייצר כמה חתיכות מתפוררות, כמו גם פרוסות מסודרות נחמד. שמור את החלקים האלה ולאחר מכן לערבב את כל החלקים השונים בגודל של כרובית יחד בקערה קטנה ומניח אותו בצד.
מחממים מחבת בגודל טוב על חום בינוני ומוסיפים 2 כפות שמן זית.
הוסף על אלות pancetta ולבשל אותם 5 או 6 דקות עד שהם לדקלם קצת שומן. אל תיתן להם להיות יותר מדי חומים עדיין.
מוסיפים את הבצל לקוביות למחבת ומבשלים את הבצל ואת הפנצ ' טה כ -2 דקות נוספות עד שהבצל מתרכך.
מוסיפים את הצלפים למחבת ומערבבים היטב. הפעל את החום עד בינוני גבוה. כאשר מחבת מתחמם הזמן שלה לשים את הכרובית לתוך המחבת.
תוסיף בערך חצי מזה. זכור לך המטרה היא הרבה מרקם מעניין מן הירקות.
בשלב זה להיות סבלני. אל תערבבי את התערובת יותר מדי. זכור שאתה רוצה מרקמים פריכים ולעיסים. אם אתה מזיז את הירקות סביב יותר מדי youâ € ™ ll בסופו של דבר עם ירקות מאודים. ברגע שחלק מהירקות מתחילים לקבל חום ופריך בכמה אזורים אתה יכול לתת את המחבת לזרוק, או מערבבים מהר.
הוסף את שאר הירקות וחזור על התהליך. בדרך זו המרקם באמת יפעיל את סולם מ חתיכות קטנות פריכות, כדי חתיכות רכות ועסיסיות.
עכשיו להוסיף על 1 כוס מרק עוף למחבת עם פתיתי פלפל אדום.
בינתיים להכין את פנה על פי כיוון החבילה עד אל דנטה. לאחר מכן השתמש רחפן חוט גדול כדי להפיל את הפסטה ישירות לתוך מחבת© sautÃ. מים יצוצו וזה בסדר גמור. הביאו את הרוטב ואת הפנה לרתיחה, משליכים ומערבבים כדי לצפות את הפסטה.
תבדוק את התיבול שלך. מערבבים על ½ של פירורי הלחם, הפטרוזיליה, ו 2 כפות של שמן זית באיכות טובה. מבשלים, מערבבים את הפסטה לעתים קרובות, עד שהרוטב מתעבה מעט.
יוצקים את הפסטה החוצה על מגש הגשה.
מקשטים עם פירורי הלחם האחרונים ומגישים אותו!