פנה עם קישואים פיסטו
פנה עם קישואים פיסטו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך vidalia, גבינת parmigiano-רג'יאנו, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 64% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: קישואים פיסטו, צרפתית בהבזק: Tagliatelle עם קישואים פרח פיסטו, ו 7 פסטות קישואים גדולים בתוספת קישואים ונקניקיית עוף פנה פסטה.
הוראות
מחממים 2 כפיות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים קישואים למחבת; מטגנים 5 דקות או עד למכרז וזהב.
מניחים 1/4 כוס קישואים מבושלים, בזיליקום, 1/4 כוס גבינה, צנוברים ושום במעבד מזון; תהליך עד קצוץ דק. (שמור תערובת במעבד.)
חום שנותר 2 כפיות שמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 10 דקות או עד הזהב. החזרת קישואים מבושלים למחבת.
מערבבים 6 ליטרים מים ו 1 כפית מלח כשר בתנור הולנדי גדול, ומביאים לרתיחה. לבשל פסטה במים רותחים על פי הוראות החבילה.
מסננים במסננת מעל קערה, שומר 1/3 כוס בישול נוזלי.
עם מעבד על, להוסיף נוזל שמור תערובת בזיליקום; תהליך עד חלקה.
מוסיפים תערובת בזיליקום לפסטה.
מוסיפים שמנת, שאריות מלח ופלפל; מערבבים. למעלה עם שאריות גבינה.