קושימומחה
מוכן ב41 דק.
מנות48
ציון בריאות2
מגזין

פנה פוטנסקה

פנה פוטנסקה
המתכון Penne Puttanesca יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 41 דקות. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 64 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של וויליאמס סונומה יש 5 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. אם יש לכם שיני שום, מלח ופלפל, זיתים gaetan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת די גרועה. נסו Penne Puttanesca, Penne Puttanesca כרובית, ו פני עם פוטנסקה סלמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר מעל חום בינוני, לחמם את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל ואת השום ואת השום, מערבבים מדי פעם, עד רך שקוף, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיף את העגבניות, זיתים, צלפים, אנשובי פתיתי פלפל אדום, להביא לרתיחה ולהפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים עד העגבניות רכות ומתחילים להישבר, 25 עד 30 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים את הפטרוזיליה. שמור על הרוטב חם.מביאים סיר גדול שני שליש מלא מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אנשוביאנשובי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים מלח ופסטה ומבשלים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה (מכרז אך מוצק לנשיכה).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מסננים את הפסטה, מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את רוטב פוטנסקה; זורקים בעדינות כדי לערבב. מחלקים את הפסטה בין קערות בודדות ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)