קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות21
מגזין

פנוצ'ו חזיר ושעועית מגורדים עם הבנרו כבוש ובצל (קוצ' יניטה פיביל)

פנוצ'ו חזיר ושעועית מגורדים עם הבנרו כבוש ובצל (קוצ' יניטה פיביל)
חזיר מגורר ופאנוצ'ו שעועית עם הבנרו כבוש ובצל (קוצ' יניטה פיביל) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 26 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל של 506 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם קת חזיר, מיץ ליים, מיץ אננס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. נסו מולוטות עגל קוצ'יניטה פיביל עם בצל כבוש, קוצ'יניטה פיביל (פורקו פיביל), ו פיביל שומר קלוי עם בצל חבואוארו-ליים (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מחממים את שמן הירקות בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד לשקיפות, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד לריחני ומתרכך מעט, כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4
מוסיפים את משחת האכיוט ומערבבים היטב לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
הדבק Annattoהדבק Annatto
5
מוסיפים את מיצי התפוזים והאננס ומביאים לרתיחה. ברגע שהוא רותח, מכבים את האש ומעבירים בזהירות לבלנדר. מגניב. מעבדים את התערובת עד לקבלת תערובת חלקה, כ -2 דקות. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מפזרים את קת החזיר בכבדות עם מלח ופלפל מכל הצדדים. מסדרים את הקליפות הכתומות בתחתית סיר איטי, בצד העור כלפי מעלה (זה מוסיף טעם נוסף לחזיר ומבטיח שהבשר לא יתייבש).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Boston ButtBoston Butt
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
7
מניחים את קת החזיר על גבי התפוזים.
מרכיבים שתצטרך
Boston ButtBoston Butt
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
8
יוצקים את מחית האכיוט בתוך הכיריים האיטיים. מכסים את הכיריים האיטיים ומדליקים לאש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
AnnattoAnnatto
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
9
תן לזה להתבשל עד שהחזיר רך ומוכן לגריסה, כ -5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
10
מכבים את הכיריים האיטיים ומוציאים את התפוזים מהסיר וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
11
תנו לחזיר להתקרר מעט לפני הגריסה. באמצעות שני מזלגות או עם ידיים נקיות, לגרוס את חזיר. מחזירים את הבשר הגרוס לסיר האיטי הממולא ברוטב ושומרים על חום עד שהוא מוכן להגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
1
מערבבים את צ ' ילי הבנרו, מיץ הליים, שמן הזית, האורגנו והמלח לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים היטב לשילוב.
3
תן לעמוד לפחות 20 דקות. הם יכולים להיעשות 1 יום קדימה.
1
מערבבים יחד את הבצל האדום, מיץ הליים, שמן הזית, הרגנו והמלח לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים היטב לשילוב.
3
תן לעמוד במשך 30 דקות. הם יכולים להיעשות 1 יום קדימה.
4
לטורטיות הממולאות שעועית שחורה מטוגנת (פנוצ 'וס): בעזרת חותך עוגיות עגול בגודל 5 אינץ' חותכים טורטיה קטנה יותר מכל טורטיה. שמור את השאריות להכנת צ 'ילקילים, מרק טורטיה וכו'.
מרכיבים שתצטרך
מרק טורטיהמרק טורטיה
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
5
מחממים 2 כפות שמן צמחי במחבת מטגנת בינונית על אש בינונית-גבוהה. לאחר מכן מוסיפים את השעועית לחום ולרכך, כ -5 דקות, תוך ערבוב מתמיד כדי למנוע צריבה. מכבים את האש ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
במחבת מטגן גדולה מחממים את יתרת 1/2 כוס השמן הצמחי ל -350 מעלות צלזיוס. התחל בפיזור 1 כף שעועית מחוממת על פני הטורטייה. עורמים מעליו את הטורטייה השנייה ולוחצים על הקצוות לאיטום.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר את עודפי השעועית בצד הפנוצ ' ו. עובדים בקבוצות, מטגנים את הפנוצ ' ו עד להזהבה בצבע, כ -3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
8
מוציאים מהתבנית ומסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
להגשה: מעל כל פנוצ 'ו כ 1/3 כוס קוצ' יניטה פיביל. למעלה עם הבצל האדום הכבוש והבנרוס, אם רוצים. קח ביס, למות וללכת לגן עדן.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero

מרכיבים

2(חוֹרֶף)הדבק אכיוטההדבק אכיוטה23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת1-2 כפות שמן זית כתית מעולהשעועית שחורה מטוגנת מחדששעועית שחורה מטוגנת מחדש5צ'ילי habanero, נבקע, זרע קצוץ דקצ'ילי habanero, נבקע, זרע קצוץ דק20טורטיות תירסטורטיות תירס4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ2ליים, juicedליים, juiced1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ ליים סחוט טרי (כ 5 לימונים)מיץ ליים סחוט טרי (כ 5 לימונים)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ תפוזים סחוט טרי מ 6 תפוזים, עורות שמורותמיץ תפוזים סחוט טרי מ 6 תפוזים, עורות שמורות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אורגנו מיובש מתפורראורגנו מיובש מתפורר11 קילו קישואים,אורגנו מיובש מתפורראורגנו מיובש מתפורר796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק8 כוסות חצאי ענבים ירוקים8 כוסות חצאי ענבים ירוקים1קילוגרםתחת חזיר, חתוך לקוביות 3 אינץתחת חזיר, חתוך לקוביות 3 אינץ1בצל אדום, לרבעים לחתוך רצועות 1 אינץבצל אדום, לרבעים לחתוך רצועות 1 אינץ1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקו 2 כפות שמן צמחיו 2 כפות שמן צמחי2(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות1בצל לבן, קצוץבצל לבן, קצוץ