תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Panzanellan תות. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו בצל, שרי, גרידת תפוזים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו מתכון Panzanella תות, סלט פנצנלה דבש ותות, ו Panzanella (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה, לשלב אבקת שום, אבקת בצל, פלפל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
אבקת בצל
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
טפטוף 1/2 כוס שמן זית על הלחם ולהוסיף לתערובת התיבול. לזרוק ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
תיבול
לחם
4
מניחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה ואופים במשך 20 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
5
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
בקערה אחרת, מקציפים יחד את השרי, נותרים שמן זית ודבש. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שרי.
דבש
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
7
בקערת ערבוב גדולה, לזרוק קוביות לחם מקורר, תותים, עגבניות, גבינה כחולה, גרידת תפוז, בצל ורוטב שרי. נסה לצפות כל קוביית לחם עם ההלבשה.