פנט עם אספרגוס וצנוברים
Pennette עם אספרגוס וצנוברים נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו תוספת ידידותית לתקציב. גשו לסופר וקנו לכם גבינת אסיאגו, צנוברים, חצאי עגבניות מיובשים בשמן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אספרגוס עם צנוברים, ריזוטו אספרגוס עם צנוברים, ו לינגוויני עם אספרגוס וצנוברים (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בעוד הפסטה מבשלת, מחממים שמן במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
להוסיף שום ופלפל; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים אספרגוס, מרק עוף ומיץ לימון; להפחית את החום בינוני. מבשלים 5 דקות או עד אספרגוס הוא רך. מערבבים עגבניות ומלח; לבשל 1 דקה.
מוסיפים תערובת אספרגוס לפסטה, וזורקים למעיל.