פני ארנב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל באני פנים. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 80 גרם חלבון, 215 גרם שומן, ובסך הכל של 11740 קלוריות. המתכון הזה מכסה 70% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, נקודות ורודות, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צבעי מאכל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כתום חלום מלאך מזון עוגה כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 27 דקות. נסו פני ארנב ציצים, באני בכוס, ו מפחיד פנים (מתכונים דומים).
הוראות
טובלים את פני העוגהאל הדובדבן הצהוב העמוק כדי לכסות את החלק העליון לחלוטין, ומאפשר עודף לטפטף לתוך הקערה. נקה כל עודף מהצדדים. לחלופין, להשתמש בסכין או מפזר ליישם.
להקציף לפי צורך כדי לשמור הדובדבן מבריק וחלק בזמן שימוש.
מניחים שקדים ירדן על עוגה כדי להפוך את האוזניים.
מניחים 2 נקודות ורודות מתחת לשקדים כדי ליצור עיניים.
מקום 1 מיני שיזף מתחת לעיניים כדי להפוך את האף.
חותכים חתיכות ליקריץ חוט אדום ומניחים 3 מכל צד של האף ליצירת שפם.
מחממים תנור ל -350 מעלות פ.מרפדים שתי תבניות קאפקייקס של 12 כוסות עם ספינות נייר. (כדי למנוע קאפקייקס נדבקים אם הם עולים מעט על גדותיהם, ריססו קלות את צמרות המחבתות.) שים תבניות על תבנית עם נייר אפייה. הניחו בצד.
מעבדים סוכר וחמאה במעבד מזון עד לקבלת קרם מאוד, מגרדים דפנות לפי הצורך, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים את הביצים והחלמונים, בזה אחר זה, פועמים לאחר כל תוספת.
מוסיפים את החלב, המים והווניל ומעבדים לתערובת.
הקציפו את שני הקמחים, אבקת האפייה והמלח בקערה בינונית.
מוסיפים את החומרים היבשים, ב -3 קבוצות לבלילה הרטובה, הפועמת ואז מגרדים את דפנות המעבד לפי הצורך לאחר כל הוספה. מעבדים עד שהבלילה חלקה מאוד ונשפכת כמו בלילת פנקייק, כ -2 דקות.
באופן שווה לשפוך את הבלילה לתוך כוסות מוכן, מילוי אותם 3/4 של הדרך מלא.
אופים עד שהעוגות פשוט יציבות וקופצות בחזרה כשלוחצים עליהן בעדינות, והצמרות זהובות, 18 עד 25 דקות. מצננים מעט בפח, ויוצאים מפח כשהוא קריר מספיק לטיפול. מצננים קאפקייקס לחלוטין על מתלה לפני ההקצפה.
הכניסו את הסוכר למיקסר חשמלי המצויד בתוסף ההנעה. כשהמיקסר במהירות הנמוכה ביותר, מוסיפים לאט את המים, סירופ התירס ותמצית הווניל. כשהסוכר נרטב מספיק (כדי שלא יעוף מהמיקסר), העלו את המהירות לגובה, והקציפו למשך 2 דקות עד לקבלת מרקם חלק ומבריק לחלוטין.
מחלקים וצבע, לפי הצורך. חנות בטמפרטורת החדר, מכוסה בניילון נצמד ישירות על פני השטח של הדובדבן, כדי למנוע יצירת עור.
לציפוי תכלת: בקערה קטנה שלבו 2 עד 3 טיפות צבע מאכל כחול עד 1 כוס ציפוי זיגוג בסיסי.
לציפוי צהוב עמוק: בקערה קטנה שלבו 4 עד 5 טיפות צבע מאכל צהוב עד 1 כוס ציפוי זיגוג בסיסי.
לציפוי סגול: בקערה קטנה שלבו 4 טיפות אדום ו -5 טיפות צבע מאכל כחול עד 1 כוס ציפוי זיגוג בסיסי.