פניני דג חרב עם ארוגולה ולימון איולי
פניני דג חרב עם ארוגולן ואיולי לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1016 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, לחם פוקצ'ה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פניני דג חרב עם ארוגולן ואיולי לימון, פולפט דג חרב עם Arugula Pistou, ו שיפודי דג חרב עם סלט ארוגולה.
הוראות
מערבבים יחד את כל החומרים בקערה קטנה. תניח בצד.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני-גבוה. בעוד המחבת מתחממת, מתבלים את הדגים במלח ופלפל. לשפשף את עשבי תיבול דה פרובנס ושום טחון על כל הדג. מבשלים את הדגים במחבת עד רק מבושל דרך וזהב, על 2 עד 3 דקות לכל צד, בהתאם לעובי של הדגים.
חותכים את הלחם לתוך 4 כריכים כי יהיה להתאים את הגודל של פילה דגים.
חותכים את הלחם לשניים כדי להפוך את החלק העליון והתחתון לסנדוויץ'.
מורחים את איולי לימון על שני חצאי הכריך. למעלה במחצית התחתונה עם קומץ (כ 1/2 כוס) של ארוגולה ירוקים. מעל ירקות ארוגולה עם דג חרב מבושל, ומעל הכריך עם הלחם הנותר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.