פניני ירקות בגריל דורש כ 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 220 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך פלפלים קלויים, עגבניות, חצילים יפניים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו פניני ירקות בגריל, פניני ירקות בגריל, ו ירקות בגריל ומוצרלה פניני (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת גריל על חום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
3
לטפטף את השמן על החצילים, קישואים, ופרוסות בצל, ואז מפזרים מלח ופלפל. עבודה בקבוצות, גריל החצילים, קישואים ובצל עד שהם מכרז וסימני גריל מופיעים, כ 4 דקות לכל צד. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חציל
קישואים
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
חותכים כל באגט ל 6 חתיכות. עבודה עם פיסת בגט אחת בכל פעם, לחתוך לשניים ולהפיץ את שני הצדדים עם פסטו. עבודה עם הפרוסה התחתונה של באגט, מחסנית 2 פרוסות חצילים, 2 פרוסות קישואים, 1 פרוסת בצל, 1 פרוסת עגבניות, 1 פרוסת מוצרלה, ו 1 פרוסת פלפל קלוי.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
בגט
חציל
קישואים
פלפל
מורחים
עגבנייה
בצל
פסטו
5
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
6
מניחים את החצי העליון של באגט למעלה וממשיכים עם באגט שנותר. (הכריכים יכולים להתבצע 4 שעות קדימה. לעטוף היטב עם ניילון לעטוף להכניס למקרר.)
מרכיבים שתצטרך
בגט
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
7
2 כוסות עלי בזיליקום טריים
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי
8
1/4 כוס צנוברים קלויים
מרכיבים שתצטרך
צנוברים
9
2 שיני שום, קלופים
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
10
1/2 כפית מלח
מרכיבים שתצטרך
מלח
11
1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
12
1/3 כוס (אודות) שמן זית כתית מעולה
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
13
1/2 כוס פרמזן מגוררת
מרכיבים שתצטרך
פרמזן
14
בבלנדר, דופק את בזיליקום, צנוברים, שום, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל עד קצוץ דק. עם בלנדר עדיין פועל, בהדרגה להוסיף מספיק שמן כדי ליצור עקביות חלקה ועבה.
מרכיבים שתצטרך
צנוברים
שום
פלפל
באזיל!
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
15
מעבירים את הפסטו לקערה בינונית ומערבבים ב 1/2 כוס גבינה. מתבלים את הפסטו עם יותר מלח ופלפל, לפי הטעם. (פסטו יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מכסים ומקררים.)