פניני מרגריטה
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 183 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 14 דקות. אם יש לכם מלח, גבינת מוצרלה חלקית, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ברי, בזיליקום, בייקון & פניני כחול ... ו Breville Panini עיתונות בגידה!, Panini פאי תפוחים מתוך ספר הבישול האולטימטיבי Panini Press מאת קתי Strahs, ו דבש אגוז-מצופה פניני צ'דר מיושן – ספר הבישול האולטימטיבי Panini Press (מתכונים דומים).
הוראות
מחלקים פרוסות עגבניות באופן שווה בין פרוסות לחם 4; מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל.
מפזרים גבינה באופן שווה על עגבניות. מסדרים עלי בזיליקום באופן שווה על גבי גבינה, ומעל עם הנותרים 4 פרוסות לחם.
טפטוף 1 כפית שמן זית על גבי כל כריך, מעיל עם ספריי בישול.
מניחים מחבת גריל או מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מקום כריכים, צד שמן למטה, במחבת.
טפטוף 1 כפית שמן על גבי כל כריך, מעיל עם תרסיס בישול.
מניחים חתיכת נייר על כריכים במחבת; מניחים מחבת כבדה על גבי נייר כסף כדי ללחוץ על כריכים. מבשלים 2 דקות או עד חום זהוב. הפוך כריכים; להחליף נייר כסף ומחבת כבדה. מבשלים 2 דקות או עד חום זהוב.