פניני עוף ופטריות
פניני עוף ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם לחם שאור, עגבניות מיובשות, מיונז קנולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פניני פטריות ומנצ'גו, פניני להמיס פטריות, ו פטריות בר להמיס פניני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים פטריות ושום למחבת; לטגן 3 דקות או עד פטריות מכרז.
מערבבים מיונז, עגבניות, צלפים במעבד מזון מיני; דופק עד משולב היטב.
מורחים 1 כף תערובת מיונז על כל אחד 4 פרוסות לחם; העליון כל אחד עם תערובת 1/4 כוס פטריות, 2 אונקיות עוף, 1 פרוסת גבינה, ו 1 פרוסת לחם.
מחממים מחבת גריל גדולה על אש בינונית. מחבת עם ספריי בישול.
מניחים מחבת ברזל יצוק או מחבת כבדה אחרת על גבי כריכים; לחץ בעדינות כדי לשטח כריכים. מבשלים 2 דקות בכל צד או עד הלחם קלוי (להשאיר מחבת ברזל יצוק על כריכים בזמן שהם מבשלים).