קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות100
מגזין

פננג אסאם לקסה (Nyonya חם וחמוץ אטריות במרק דגים)

פננג אסאם לקסה (Nyonya חם וחמוץ אטריות במרק דגים)
אם יש לכם חסה, עלי נענע, תמרינד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו גרנג אסאם (חריף & חמוץ דגים קארי): מטבח Nyonya מלאקה, Penang Asam Laksa, ו מרק חם וחמוץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
לנקות את הדגים, להסיר קשקשים ומעיים. בסיר, להביא 8 כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים את הדגים ומרתיחים במשך כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
להעביר את הדג מבושל לתוך קערה ולתת מגניב. מסננים את מלאי הדגים, ואז מוסיפים את התמרינד הקלוף, ואת העלים המצולעים וממשיכים לרתוח בחום נמוך.להרטיב את הידיים כל הזמן עם קערת מים, להרים את הבשר מתוך כל הדגים ולהשליך את העצמות. לשבור את בשר הדגים לחתיכות זעירות ולשים את הדגים בחזרה לתוך המניה, לכסות את המכסה, ולהוריד את החום.באמצעות מעבד מזון מיני, לטחון את הדבק התבלינים עד בסדר.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תמרינדי.תמרינדי.
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לחמם ווק ולטגן את ממרח התבלינים עם שמן בישול במשך כ 6-8 דקות או עד שהוא מריח ארומטי ומתובל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
להעביר את משחת התבלינים לתוך המניה הרותחת.לחלץ את מיץ תמרינדי ולהוסיף אותו לתוך המניה. מסננים את מיץ התמרינדי ולשמור את הזרע. חזור על זה 3-4 פעמים עם 1/2 כוס מים בכל פעם כדי לוודא שאתה לחלץ את כל המהות מן התמרינד. המשך לטעום את מלאי Assam Laksa שלך כדי לוודא חמוץ שלה לטעמך. לתיבול, מוסיפים סוכר, מלח ורוטב דגים.הכינו את האטריות של laksa על ידי ביצוע הוראות האריזה. בקערה הגשה, להוסיף אטריות laksa ומקשטים את כל הירקות על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תמרינדימיץ תמרינדי
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
רוטב דגיםרוטב דגים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
תמרינדי.תמרינדי.
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
יוצקים את מרק אסאם לאקסה לתוך הקערה ומגישים מיד עם כפית של משחת חה קו / חסילונים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה