פנצ'ו וילה אפוי אמנון אפוי
פנצ'ו וילה אפוי Tilapian הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 579 קלוריות, 94 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, עגבניות טריות, מיץ ליים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 89%. מתכונים דומים: פנצ'ו וילה אפוי אמנון אפוי, Pico De Gallo של Pancho, ו ניוקי תפוחי האדמה של וילה ולנטינה.
הוראות
מעיל 4 (8x10 אינץ') חתיכות של רדיד אלומיניום עם שמן זית פילה במרכז בהם.עגבניות קצוץ כפית עם מיצים על דגים ולעשות את אותו הדבר עם צ ' ילי.
להוסיף קומץ של מלח ופלפל אם העדיף.סגור ואטום חבילות נייר כסף, והנח על מגש אפייה.
אופים במשך כ 20 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו